English (United States)   Nederlands (Nederland)
 30 december 2008: Hengstencompetitie Zuidbroek

Laatste wedstrijd 2008!

Vandaag was de derde wedstrijd van de hengstencompetitie in Zuidbroek. Zjohn G en Whitesnake kwamen in actie op, voor Fieke en Kristian, de laatste wedstrijd in 2008.

Zjohn G liet met Fieke twee nette foutloze omlopen zien. In de eerste ronde kregen ze een 7 voor het springen en een 7,5 voor tussen de hindernissen. In de tweede ronde werd twee maal een 7,5 genoteerd. Hiermee eindigde de combinatie op een gedeelde 9e plaats. Kristian reed met Whitesnake in de klasse M. De eerste ronde werd foutloos afgelegd. Ook de barage was foutloos in een snelle tijd. Slechts 0.01 seconde kwamen ze tekort voor de prijzen en eindigde als 5e.

Wij wensen u een goede jaarwisseling toe en een gelukkig, gezond en sportief 2009!

Jos en Trudi, Fieke en Ruud, Kristian en medewerkers van Hengstenhouderij Jos & Trudi Houwen


 28 december 2008: Kerstconcours Alverna

Winst voor Viper en Lauriestein!

De afgelopen drie dagen zijn we op concours geweest in Alverna. Daar werd het jaarlijkse kerstconcours gehouden. Verschillende malen werd in de prijzen gereden.

Tweede kerstdag had Kristian met een aantal paarden goed gereden. Z-canta (v. Casantos) won de enige prijs die dag, 13e in de klasse L. Zaterdag werd Kristian met Viper (v. Clinton) 4e in de klasse Z. Z-Canta viel vandaag twee keer in de prijzen. In het progressief parcours op tijd werd ze 6e. Ook kregen de paarden in deze wedstrijd punten voor hun springmanieren en het rijden tussen de hindernissen. De merrie kreeg voor beide onderdelen een 8,5 en hiermee werd ze 2e. Verder was er 's avonds een wedstrijd voor 3,5 jarige dressuur- en springpaarden. De hengst Lauriestein deed mee bij de dressuurpaarden. Voor Fieke en Lauriestein was dit de eerste wedstrijd. Lauriestein kreeg van jury Pieter Kersten een 7,5 voor de stap, een 8 voor de draf en een 8,3 voor de galop en geschiktheid als dressuurpaard. Met het puntentotaal van 32,1 won Lauriestein de rubriek. Zondag was de laatste dag. Kristian sloot het weekend af met de overwinning in de kleine finale van de klasse Z. Dit deed hij met Viper!

Z-Canta toonde als veulen al haar kwaliteit bij de fotodag voor de prinsjesdagveiling.


 21 december 2008: selectiewedstrijd Leunen

Twee overwinningen voor Kristian!

Vandaag werd de derde selectiewedstrijd verreden in Meerlo, georganiseerd door Leunen.

Kristian reed met Zaroko (v. Casantos) in de klasse B een foutloze ronde, echter HC. Z-Canta (v. Casantos) won met Kristian de klasse L en Zjohn G werd met Fieke hierin 4e. De tweede overwinning was voor Vona (v. Cantos) in de klasse M.

 

Vona en Kristian


 18 december 2008: KWPN hengstenkeuring

Bolero V naar 2e bezichtiging!

Bolero V (Indorado x Indoctro) is vandaag door de springcommissie doorverwezen naar de 2e bezichtiging in Den Bosch. De 2,5 jarige hengst is in eigendom van familie Vossen uit Roggel. Bolero is door ons klaargemaakt voor de hengstenkeuring en zal nu voorbereid worden voor de 2e bezichtiging die plaatsvindt van 4 t/m 7 februari 2009 in de Brabanthallen.


 14 decemebr 2008: Subtop Liempde

Ferrolan terug in de ring!

De NRPS-hengst Ferrolan kwam vandaag voor het eerst weer aan de start sinds 4,5 maand. Hij liep een blessure op in de stapmolen, waardoor hij 3 maanden uit de running was. Met nog wat kleine foutjes kregen Ferrolan en Fieke 64,25% in de Prix St. George-proef. Hiermee eindigde ze in een sterk deelnemersveld op de 9e plaats.

Ferrolan en Fieke staan met deze foto in Agenda Hippique 2009


 11 december 2008: Hengstencompetitie en succes in Griekenland

De tweede wedstrijd van de hengstencompetitie is vandaag verreden in Roosendaal!

Zjohn G kreeg met Fieke in de klasse L in beide omlopen een 7,5 voor het springen en een 8 voor tussen de hindernissen. Hiermee eindige de combinatie net buiten de prijzen. Kristian reed met Whitesnake 2 foutloze omlopen en werd daarmee 6e in de klasse M.

Udessa en Zidante succesvol in Griekenland!

De 4-jarige merrie Zidante (v. Cantos) en de 7-jarige merrie Udessa (v. Royal Bravour), in eigendom van Paola Dell 'Olio, waren vandaag succesvol in de national cup final in Griekenland. Zidante won de finale voor jonge paarden met Paola's trainer Pavlin Mishovski. Udessa werd 4e in het 1.20m met haar eigenaresse. Met Pavlin komt Udessa uit in het 1.40m. Udessa werd 3 jaar geleden verkocht aan Paola, Zidante volgde een half jaar geleden.

Udessa met Pavlin


 3 december 2008: Hengstencompetitie Hengelo

Vandaag werd de eerste wedstrijd van de hengstencompetitie verreden in Hengelo. Zjohn G, Whitesnake en Vainqueur deden hieraan mee.

Fieke reed Zjohn G in de klasse L. De eerste manche kregen ze van juryleden Cor Loeffen en Johan Hamminga een 7,5 voor het springen en een 7,5 voor tussen de hindernissen. In de tweede manche werd een 8 genoteerd voor het springen en wederom een 7,5 voor tussen de hindernissen. Met deze punten eindigden Zjohn en Fieke op de 7e plaats, net buiten de prijzen.

Kristian reed Whitesnake in de klasse M. Na een foutloze eerste omloop kregen ze in de barage helaas twee springfouten. Hiermee werd de combinatie 8e.

Vainqueur reed Kristian in de klasse Z. De eerste omloop werd gelukkig foutloos gereden. Vainqueur sprong de eerste hindernis zo ruig, dat Kristian beide beugels verloor en voor het zadel belandde. Dit werd net op tijd hersteld en het parcours werd verder zonder problemen afgelegd. In de barage kreeg de combinatie een springfout en hiermee werden ze 9e.

De volgende wedstrijd van de hengstencompetitie is op 11 december te Roosendaal.

Whitesnake en Kristian


 30 november 2008: Internationaal junioren Neeroeteren

Afgelopen weekend ging Kristian met HBC Regilio, Velex en Viper naar Neeroeteren. Daar werd een 4-daags internationaal concours gehouden voor pony's, children en junioren. Kristian reed mee bij de junioren.

Voor Viper (Clinton) en Velex (Cantos) was het hun eerste internationale optreden. Beide paarden startte Kristian 3 dagen in de lichte tour. Met Viper werd hij de eerste dag 6e, de tweede dag hadden ze een springfout en de derde dag werden ze 4e. Velex had de eerste 2 dagen een springfout en de derde dag een springfout in de barage. Hij sprong alle dagen heel goed en heeft veel ervaring opgedaan.

HBC Regilio startte Kristian in de zware tour. Het was hun eerste internationale wedstrijd sinds het Europees Kampioenschap in juli. Regilio en Kristian waren in vorm en in beide kwalificaties eindigden ze op de 6e plaats. In de grote prijs hadden ze helaas een springfout.


 26 november 2008: Verrichting Lauriestein

Lauriestein goedgekeurd voor Hannover en Rheinland/Westfalen!

De dressuurhengst Lauriestein heeft vorige week met succes de 30-dagen test afgerond in Münster-Handorf.
De punten zijn als volgt:
  • interieur: 8,13
  • stap: 7,69
  • draf: 8,13
  • galop: 7,94
  • rittigkeit: 7,75


 16 november 2008: Druk weekend!

De afgelopen dagen hadden we een vol programma. Kristian reed 4 dagen in Wanroy, Fieke moest IBOP rijden met Whispergirl en Trudi had selectiewedstrijd dressuur.

In Wanroy vond de jaarlijkse springwedstrijd  'Indoor de Bergen' plaats. 
Donderdag reed Kristian Z-Canta in de klasse L naar de 6e plaats en met HBC Regilio eindigde hij in het ZZ op de 12e plaats.
Vrijdag was er een 2e plaats voor Caja in het L. Joyce Koopman werd met Why Not 8e in de klasse B
Zaterdag werd Kristian met Velex 7e in de klasse Z. Met HBC Regilio eindigde hij als 4e in de klasse ZZ.
Zondag zorgde Velex voor een mooie afsluiter: 1e in het Z!

Zaterdag werd in Bergharen de IBOP voor Welsh-pony's verreden. Fieke stelde Whispergirl (v. Leuns Veld's Lord) voor. De punten waren als volgt:

stap      
draf       
galop     
houding
karakter
springen
totaal
8,5 (2x)
7,5 (2x)
8 (2x)
8
8 (2x)
8 (2x)
88

Met deze punten werd Whispergirl definitief Keur in de klasse A.

Trudi had selectiewedstrijd in Sevenum. Ze werd met Miss Loxley 3e in de M2.

    

Trudi met Miss Loxley                       


 9 november 2008: Springwedstrijd Roggel

Dit weekend reed Kristian met verschillende paarden in Roggel. Ook kreeg hij te horen dat hij geselecteerd is voor de Euregio finale tijdens Jumping Indoor Maastricht.

Gister reed Kristian Uniek (v. Cantos) naar de 2e prijs in het M-springen. Met Viper (v. Clinton) werd hij 4e in het Z-springen.

Vandaag reed Kristian met 2 paarden in de prijzen in het L-springen. Met Caja werd hij 2e en met Z-Canta 11e. Onze stagiaire Joyce Koopman reed met Why Not (v. Regilio) dubbel foutloos, maar kreeg 1 tijdfout in de barage. Daarmee werd ze 14e.

JIM Euregio Competitie 2008

Talent uit de regio de kans geven om uit te komen op een groot internationaal paardensport evenement als Jumping Indoor Maastricht (JIM). Dat is de gedachte achter de JIM Euregio Competitie.

De JIM Euregio Competitie is er voor ruiters tot en met 18 jaar die 1m20 springen. In drie euregionale landen (Duitsland, België en Nederland) hebben zich 10 combinaties per land geselecteerd. De finale wordt verreden op donderdagavond 20 november.


 1 november 2008: KNHS-vdB Cup Esbeek

Vainqueur wint juniorendebuut!

Kristian en Vainqueur hebben vandaag de eerste competitiewedstrijd van de KNHS-vdB Cup voor junioren gewonnen. Voor de 6-jarige KWPN-hengst van Lordanos was het de eerste keer dat hij bij de junioren aan de start kwam.

 

Kristian en Vainqueur tijdens hun eerste wedstrijd begin augustus


 26 oktober 2008: Selectiewedstrijd Merselo

Succesvolle eerste selectie!

Vandaag werd de eerste selectiewedstrijd springen voor Noord-Limburg verreden in Merselo. We mochten een aantal prijzen mee naar huis nemen.

Zjohn G werd met Fieke 10e in de klasse L. Ze reden twee fijne foutloze omlopen.

Kristian werd met Viper (Z, v. Clinton) 1e en met HBC Regilio (ZZ) 2e in de gecombineerde klasse Z/ZZ. Voor Regilio en Kristian was het de eerste keer dat ze uitkwamen in de klasse ZZ.


 22 oktober 2008: Hengstenspringen Denekamp

Zjohn G 2e in klasse L, Vainqueur 5e in klasse Z!

Gisteren hebben we met 4 hengsten deelgenomen aan het hengstenspringen in Denekamp. Niet zonder succes!

Zjohn G liep met Fieke 2 goede omlopen. Juryleden Rene Tebbel en Roelie Bril waren zeer te spreken over de 4-jarige nakomeling van Casantos. Hij kreeg de 1e ronde een 8,8 voor het springen en een 8,8 voor tussen de hindernissen. In de 2e ronde deed Zjohn er nog een schepje bovenop. Hij kreeg een 9 voor het springen en een 9,2 voor tussen de hindernissen. Roelie Bril zei tijdens het commentaar: "Het is een mooie hengst om te zien, springt goed in de manieren, is voorzichtig en super fijn te rijden."

Vainqueur was met Kristian 2 maal foutloos in de klasse Z. Ze reden een snelle, gecontroleerde baragerit. De combinaties na hun reden echter nog sneller. uiteindelijk eindigden ze op de 5e plaats.

Whitesnake liep met Kristian in de klasse M 4 strafpunten op en ook moest Kristian met HBC Regilio dit aantal strafpunten noteren. Toch liepen beide hengsten een fijne ronde.

Zjohn G met Fieke tijdens de KWPN Paardendagen


 13 oktober 2008: Aryvira in DBFS veiling

Wederom een trainingspaard geselecteerd voor veiling!

De 3-jarige merrie Aryvira is geselecteerd voor de DBFS veiling op maandag 3 november 2008 te Wierden. Aryvira is een nakomeling van Tygo uit een moeder van Damiro B. De merrie is drachtig van Kannan en wordt sinds mei door ons getrained. Voor meer informatie over Aryvira klik op één van onderstaande links.


 9 oktober 2008: Zenna in Equine Elite

4-jarige Krack C stermerrie in dressuurpaardenveiling!

Zenna (Krack C x TCN Partout) is geselecteerd voor de dressuurpaardenveiling Equine Elite. Zenna werd voor de selectie van deze veiling door ons 2 maanden getrained met de veiling als doel. In deze 2 maanden werd zij ook nog ster verklaard op de stamboekopname te Asten met 70 punten voor exterieur en 75 punten voor beweging (80 punten voor stap en draf, 75 punten voor galop).

Equine Elite wordt gehouden op 25 oktober 2008 bij stal 'De korenbloem' in Weert. Voor meer informatie over Zenna en de veiling vindt u op onderstaande link.       

 


 25 september 2008: Limburgse Sportveulenveiling

Vandaag en morgen vindt de jaarlijkse Limburgse Sportveulenveiling plaats bij stal 'De ijzeren man' te Weert.

Op donderdag 25 september zal oudste categorie veulens geveild worden: 47 rijpaardveulens en 1 ponyveulen. Aanvang presentatie 16.30 uur. Aanvang veiling 19.30 uur.

Op vrijdag 26 september zal de jongste categorie veulens geveild worden: 48 rijpaardveulens en 1 ponyveulen. Aanvang presentatie 16.30 uur. Aanvang veiling 19.30 uur.

Voor meer informatie over de geselecteerde veulens kunt u kijken op www.limburgseveulenveiling.nl

U kunt de veiling live volgen op www.filmloop.tv


 13 september 2008: Hippiade Paarden

Zilver voor Velex en Hagelkruis Valentijn!

Vandaag won Kristian met Velex zilver op de Nederlandse Kampioenschappen in het M-springen. In eerste instantie zou de wedstrijd over 2 manches verreden worden, maar vanwege het het slechte weer vrijdag werd het programma omgegooid. Het M werd een wedstrijd over een klassiek parcours met barage. Velex liet in de 1e ronde al zien in topvorm te verkeren. Bij geen enkele hindernis kwam hij in de buurt van het hout. In de barage gingen ze er voor de volle 100% voor. Helaas kwamen ze slechts een halve seconde tekort voor de gouden medaille. Die ging naar Wim Derks. Brons was voor Margriet Kruizinga.

 

Foto's: Kristian met Velex in het basisparcours en de huldiging op het podium.

Vrijdag werd tevens het Nederlands Kampioenschap voor jonge dressuurpony's verreden. De Welsh-hengst Hagelkruis Valentijn had zich met Chayen Kromowidjojo geplaatst bij de 6-jarigen voor de halve finale. Hij ging als 3e ex eaquo naar de finale die 's middags verreden werd. In die finale wist de combinatie naar het zilver te rijden!

Foto: Hagelkruis Valentijn


 30 augustus 2008: Hippiade Pony's

Zilver en brons voor leerlingen Trudi!

Gisteren deden Sharon Coppelmans en Loes van Lier mee in de klasse AB-L2 op de Hippiade voor de pony's. Sharon kreeg met Altos Crescendo 66,20% voor haar proef. Hiermee won ze zilver. De punten waren gelijk aan die van de winnaar, maar de hoofdjury gaf uiteindelijk de doorslag. Loes kreeg met Vera 65,50% voor haar proef en daarmee won ze brons.

Proficiat dames!


 24 augustus 2008: KWPN Paardendagen

De goedgekeurde hengsten Zjohn G, Whitesnake en Vainqueur hebben afgelopen weekend deelgenomen aan de VION-cup op de KWPN paardendagen in Ermelo.

Zjohn nam met Fieke deel aan de rubriek voor 4-jarige springpaarden. Donderdag was de 1e ronde. Ze reden een foutloos parcours en kregen van Pieter Kersten een 7,3 voor het springen en een 7,5 voor tussen de hindernissen en van Erik Naberink een 7,8 voor het springen en een 7,5 voor tussen de hindernissen. Het punt voor het springen telt dubbel en met 45,2 punten was dit resultaat goed voor een 35e plaats. De beste 50 mochten terug komen in de finale op zaterdag. Wederom reden Zjohn en Fieke een foutloos parcours en dit keer kregen ze van de juryleden Cor Loeffen en Henk Dirksen een 8 voor het springen en een 7 voor tussen de hindernissen. Uiteindelijk stegen ze van de 35e naar de 26e plaats in het eindklassement!

Whitesnake en Kristian kwamen uit in de rubriek voor 5-jarige springpaarden. Donderdag reden ze een foutloos parcours in het direct op tijd. Vrijdag stond er een 2-fasen parcours op het programma. Hierin kregen Whitesnake en Kristian 1 springfout in de 2e fase. In het tussenklassement kwamen ze daarmee op de 33e plaats. Zaterdag liep Whitesnake simpel door het zware parcours, maar helaas kregen ze 1 springfout. Van de 37 combinaties reden er slechts 6 foutloos. Uiteindelijk eindigden ze op de 27e plaats en daarmee was Whitesnake de derde KWPN-goedgekeurde hengst in het eindklassement!

Vainqueur reed Kristian bij de 6-jarige springpaarden. Donderdag kregen ze 1 springfout in het direcht op tijd en 1 strafpunt wegens tijdsoverschrijding. Met dit resultaat mochten ze vrijdags nog wel terugkomen. Helaas kregen ze vrijdag wederom 1 springfout en mochten ze niet door naar de finale op zaterdag. Toch was Kristian heel tevreden, want hij rijdt Vainqueur pas een maand en hij sprong super!

Foto: De KWPN-hengst Vainqueur en Kristian


 23 augustus 2008: Ponymerrie Whispergirl voorlopig keur

De vijfjarige merrie Whispergirl werd vandaag op de Welsh keuring te Kootwijk voorlopig keur bij de sectie NWR!

Whispergirl is een dochter van Leuns Veld's Lord en werd door ons gefokt uit de merrie Kraneveld's Nancy. Leuns Veld's Lord liep op 6-jarige leeftijd al succesvol in de Z2-dressuur met Fieke.

Kraneveld's Nancy is een dochter van Wester Aikema's Nando die op 13-jarige leeftijd naar Amerika is verkocht als leerpony. Wester Aikema's Nando liep met 3 kinderen M-springen: Annemarie Poels, Fieke en Kristian. Daarnaast was hij Z2-dressuur met Fieke.

Whispergirl wordt nu voorbereid voor de IBOP.


 10 augustus 2008: Zjohn G en Fieke Regiokampioen Limburg

Vandaag waren de Regiokampioenschappen van Limburg te Reuver. Één titel mochten we mee naar huis nemen. De bij Zangersheide goedgekeurde hengst Zjohn G werd met Fieke kampioen in het B-springen. Ze kregen 57,5 en 58 stijlpunten van de twee juryleden. 115,5 stijlpunten was ruim voldoende voor de overwinning.

Kristian had drie ijzers in het vuur. Met Whitesnake kreeg hij een springfout in de 1e manche van het M-springen. Met Velex reed Kristian twee foutloze omlopen, maar kregen in de barage een springfout op hindernis één. Een 9e plaats in het eindklassement was nog voldoende voor een startbewijs op de Hippiade te Ermelo. HBC Regilio reed Kristian in het Z-springen. Ook zij kwamen met twee foutloze omlopen in de barage. Hierin werden vier strafpunten genoteerd en daarmee eindigde ze op een 7e plek. Ook met Regilio mag Kristian naar de Hippiade.

Trudi won met Miss Loxley de eerste proef in de M1-dressuur. 's Middags tijdens het overkampen schrok Miss Loxley van het applaus voor een andere ruiter. De merrie kreeg daardoor wat last van spanning. Met een 4e plaats in het eindklassement  mogen ze helaas net niet door naar Ermelo.

Ook de leerlingen van Trudi scoorden tijdens de Regiokampioenschappen. Loes van Lier werd zaterdags bij de pony's kampioen in de AB-L2 dressuur met haar pony Vera. Dit deed ze in het C-B springen nog eens over door met Diesel de titel op haar naam te schrijven. Zondags bij de paarden werd Loes Geelen met Umiro reserve kampioen in de M2-dressuur.

De Hippiade vindt plaats op 12 en 13 september 2008 te Ermelo!

Foto: Fieke en Zjohn tijdens de prijsuitreiking


 3 augustus 2008: Zjohn G en Velex winnen in Horst

Afgelopen weekend gingen we naar De Mortel en Horst. Drie rubrieken konden we op onze naam schrijven. De 4-jarige ruin Caja (v. Casantos) won vrijdagavond in De Mortel het B-springen met Kristian. Zondag won Zjohn G het B-springen met zijn vaste amazone Fieke en Velex (v. Cantos) won wederom het M-springen met Kristian.

In De Mortel reed Kristian ook de 4-jarige merrie Z-Canta (v. Casantos). Zij kreeg een springfout in de barage. 

Zondags in Horst werd Trudi met Miss Loxley (v. Lord Loxley) 2e in de M1-dressuur met 198 punten. Kristian werd naast 1e met Velex, 4e met Whitesnake in het M-springen en 4e met HBC Regilio in het Z-springen. De KWPN-hengst Vainqueur reed Kristian voor het eerst binnen. 1 springfout in het Z-springen was het resultaat.

Foto: Kristian met de KWPN-hengst Whitesnake

Onze rijvereniging Rijdt met Beleid te Meerlo werd zaterdag in Horst verenigingskampioen van Limburg. Trudi leverde haar bijdrage in de dressuur met Miss Loxley. Ze kreeg 200 punten voor haar proef en won daarmee in haar ring. Maud Dekkers reed met Uniek (v. Cantos) een foutloze ronde met springen.


 27 juli 2008: Velex wint M-springen

Kristian en Velex wonnen vandaag het M-springen in Well.

Niet alleen met Velex reed Kristian in de prijzen. Met Zjohn G behaalde hij een 11e plaats in het B-springen. Een balk hield hen van de overwinning af, de 56 stijlpunten waren het hoogste van de rubriek.

 

Foto: Kristian met Velex


 20 juli 2008: EK junioren Praag

Krisian en HBC Regilio hebben als 5e ruiter voor Nederland deelgenomen aan het Europees kampioenschap voor Junioren in Praag.

Het was voor beide de eerste keer dat ze deelnamen aan een internationaal kampioenschap. In de eerste kwalificatie kreeg het duo 10 strafpunten, waarvan 2 voor de tijd. In de landenwedstrijd die 2 dagen later verreden werd herstelden ze goed. In beide manches hadden ze 4 strafpunten, hetzelfde als Jody van Gerwen die beste Nederlander was voor het team. In totaal kwamen Kristian en Regilio uit op 18 strafpunten. De 2 tijdfouten van donderdag kostte een finaleplek.

Toch een super ervaring!!

Foto: Kristian met Regilio in de landenwedstrijd


 15 juni 2008: Zilver voor Kristian en HBC Regilio

Fieke en Ferrolan 2e in Lichte Tour!

Kristian nam met de KWPN-goedgekeurde hengst HBC Regilio deel aan het NK junioren, dat werd verreden tijdens CH Hoofddorp. Niet zonder succes! Met 1 tijdfout in de 1e onderdeel wonnen ze zilver. Alle parcoursen werden zonder springfouten afgelegd. In het 2e onderdeel op zaterdag was er zelfs winst en in het 3e onderdeel op zondag mochten ze voor de 2e plaats naar voren komen. Alleen Dominique Roelofsen met Kompromis reed het NK zonder strafpunten en won hiermee het goud. Brons was er voor Jody van Gerwen en Shalon Stanford.

Fieke werd zondags in de Prix St. George met Ferrolan 2e met 66%. Dit was de eerste keer dat de combinatie in de lichte tour uitkwam.

 

Kristian tijdens de huldiging


 18 mei 2008: YDF Weert

Fieke en Ferrolan hebben zich in het B-kader gereden tijdens het Youth Dressage Festival te Weert.

In eerdere kadervormingswedstrijden reden ze al 2 keer een score boven de 65%. In Weert werd de 1e dag al een score van ruim 66% gehaald, wat het B-kader betekende. Dit kon het tweetal het gehele weekend vasthouden. Met als beste resultaat een 5e plek in de kleine finale met net geen 67%.


Foto: Fieke en Ferrolan tijdens de individuele proef (niveau Prix St. George)


 1 mei 2008: Kristian en Regilio in B-kader junioren

Bondscoach van de junioren springen, Sven Harmsen, heeft Kristian en HBC Regilio opgenomen in het B-kader junioren. Dit naar aanleiding van de goede prestaties afgelopen tijd.