J.Marin de Jeu

(Johnson x Gribaldi)

J.Marin de Jeu

(Johnson x Gribaldi)

Vos, 2017, 1.66m
Goedgekeurd: NRPS
Dekgeld: € 800
Eigenaren: fokker Emmy de Jeu & familie Houwen

 

Johnson uit Sisther de Jeu; een belofte!

Als zoon van twee vooraanstaande Grand Prix-paarden is deze J.Marin de Jeu van sterke afkomst! Zijn moeder Sisther de Jeu presteerde jarenlang op het hoogste niveau met Edward Gal en maakte deel uit van het A-kader. Het duo behaalde internationale Grand Prix/Kür-overwinningen in onder meer Mechelen, Oslo, Zwolle en Flyinge, en nam deel aan het EK in Rotterdam in 2011.

Ook vader Johnson kan terugkijken op een glansrijke carrière onder Hans Peter Minderhoud en was van vaste waarde voor het Nederlandse team op meerdere mondiale kampioenschappen. Begin dit jaar werd hij dan ook uitgeroepen tot KWPN Horse of the Year. In de fokkerij bewijst Johnson zijn grote waarde met nakomelingen op het hoogste niveau als Boston STH, Meggle’s Boston, Calanta en Double Dutch. Tel daar nog eens de bewezen prestatiegenen van topvererver Gribaldi bij en daarmee beschikt J.Marin de Jeu over een absolute toppedigree.

De NRPS-gekeurde J.Marin de Jeu heeft veel dressuuraanleg en bewegingstalent van beide ouders meegekregen en is daardoor voor zowel sport als fokkerij een grote belofte.

Afstamming

JOHNSON  JAZZ  COCKTAIL
 CHARMANTE
 ROXANE  FLEMMINGH
 CATHARIN
 SISTHER DE JEU  GRIBALDI  KOSTOLANY
 GONDOLA II
 ESTHER  AMOR
 MATHILDE