Lay Out

(Verdi x Tangelo van de Zuuthoeve)

Lay Out

(Verdi x Tangelo van de Zuuthoeve)

Bruin, 2016, 1.70m
Goedgekeurd: KWPN
Dekgeld:350,- bij eerste inseminatie na 1 okt  €650,-  dracht !
Eigenaar: Jan van Meever

 

Verdi-zoon met royaal vermogen

De beloftevolle Verdi-zoon Lay Out maakte als driejarige al veel indruk op de KWPN Stallion Show, waar hij werd uitgenodigd voor de kampioenskeuring. Vervolgens deed hij goede zaken in het verrichtingsonderzoek. Met een 9 voor zijn royale vermogen kwam hij uit op een mooi puntentotaal van 81. Onder het zadel van Kristian Houwen laat hij veel potentie voor de sport zien.

In zijn pedigree combineert Lay Out drie bewezen internationale sport- en fokhengsten. Onder Maikel van der Vleuten excelleerde vader Verdi jarenlang op het hoogste niveau en was hij op alle mondiale kampioenschappen van waarde voor het Nederlandse team. In de fokkerij maakt deze preferente vererver grote naam als vader van Grand Prix-paarden als Chaplin, New York en Bon Jovi. Ook de Grand Prix-hengsten Tangelo van de Zuuthoeve en Lux hebben hun naam definitief gevestigd als topverervers.

Uit de moederlijn van deze grootramige, met macht springende hengst zijn al meerdere succesvolle sportpaarden voortgekomen. Lay Out lijkt alles in huis te hebben om zich te ontwikkelen tot een sportieve uitschieter en zijn eerste veulens zijn in 2020 geboren.

Afstamming

VERDI TN QUIDAM DE REVEL JALISCO B
DIRKA
CLARISSA LANDGRAF I
RENAISSANCE
VALLEI ROSE TANGELO VD ZUUTHOEVE NARCOS II
OLYMPIA VD KREKEBEKE
NACHTROOS LUX Z
IMARIROOS

 

Fotogallerij